Sanitair

BADKAMER

BADKAMER

Bij het verbouwen van een badkamer komt heel wat kijken: sanitair uiteraard, maar ook betegeling van de vloer en wanden, elektriciteit en ventilatie. De verschillende vakmannen opzoeken en de beste prijs uitzoeken kan heel wat tijd in beslag nemen. Vervolgens de verschillende technieken in een zo kort mogelijke tijdspanne laten uitvoeren kan dan weer voor heel wat onnodige stress zorgen. Griffin Sanitair neemt deze taak op zich en zorgt voor de juiste vakmannen op de juiste plaats. Wij brengen jullie in contact met de juiste persoon en zorgen voor een vlotte planning en vooruitgang van de werken. Je kunt bij ons terecht voor de volledige renovatie van a tot z. Samen met jullie stellen we de badkamer samen waar je altijd al van gedroomd hebt. Griffin Sanitair staat jullie bij met professioneel advies van afbraak tot afwerking.
WATERVERZACHTERS

WATERVERZACHTERS

Hard water is een gekend fenomeen maar velen onderschatten de schade die het kan aanrichten aan uw binnenleiding en uw kraanwerk maar ook aan uw cv-ketel, boiler, wasmachine, vaatwasser, koffiemachine, etc. Dankzij een waterontharder bespaar je kosten op de reparatie van alles waarmee het leidingwater in aanraking komt. Dankzij het wegvallen van kalkaanslag worden uw badkamer en kraanwerk bovendien veel onderhoudsvriendelijker. Griffin Sanitair bied je: Professionele plaatsing, gratis indienststelling, 3 zakken regenereerzout gratis.
REGENWATERRECUPERATIE

REGENWATERRECUPERATIE

Regenwater recupereren kan je waterfactuur danig doen dalen. Griffin Sanitair gaat samen met jou op zoek naar de juiste pomp voor jouw woonsituatie. Volgende systemen van regenwaterrecuperatie zijn mogelijk. De centrifugaalpomp: zelf aanzuigend. Wordt in de woning opgesteld en zuigt van daaruit water uit de regenwaterput. Een presscontrol stuurt en beveiligt de pomp tegen droogdraaien. Ondergedompelde pomp: wordt in de put geplaatst en pompt het water van daaruit naar de woning. De sturing van de pomp kan binnen geplaatst worden of kan in de pomp geïntegreerd zijn. Automatisch regenwatersysteem: combineert een centrifugaalpomp met een sturing en automatische omschakeling naar stadswater wanneer regenwaterput leeg komt te staan. Naast de plaatsing en uitstekende service van onze pompen, kun je bij Griffin Sanitair ook terecht voor de herstelling van jouw bestaande regenwaterpomp. Bij vele regenwaterputten en bij intensief gebruik ervan kan het nodig zijn een regenwaterfilter te plaatsen. Ook hier gaan wij met jou op zoek naar de passende filter volgens eigen wensen en noden.
ZONNEBOILERS

ZONNEBOILERS