Airconditioning

Een airconditioning of airco koelt of verwarmt de lucht in een ruimte. Verder zorgt het ook voor het ontuchtigen en het filteren van de lucht. Dit samen zorgt voor een comfortabel binnenklimaat. Tegenwoordig is een airconditioning zo zuinig dat het een alternatief voor de CV-installatie is. Een airconditioning kan voor veel verschillende doelen worden gebruikt, zoals een slaapkamer, een winkel of een compleet ziekenhuis. Bij Klimaatexpert zijn we thuis in alle expertises op het gebied van klimaatbeheersing en kunnen we voor elke toepassing vrijblijvend een oplossing op maat ontwerpen.

Single Split Airconditioning

Single Split Airconditioning

Het verwarmen óf koelen van één ruimte.
Een Single Split Airconditioning (ook wel Split Airco) is een airconditioning met één buitendeel en één binnendeel. Daarmee koelt of verwarmt u één ruimte.
Multi Split Airconditioning

Multi Split Airconditioning

Het koelen óf verwarmen van 2 tot 5 ruimtes.
Een Multi Split Airconditioning, ook wel Multi Split Airco, is een airconditioning met één buitendeel en 2 tot 5 binnendelen. Daarmee koelt of verwarmt u meerdere ruimtes.
Vloermodellen

Vloermodellen

Vloermodellen zijn heel makkelijk te plaatsen in kamers waar de beschikbare ruimte beperkt is. Je kunt ze laag aan de wand installeren, in een nis, onder een raam of deels ingewerkt in een muur. Vloermodellen zijn dan ook ideaal voor zomers of andere ruimtes met schuine daken en lage muren.